Avbytare: Christian Ahlström, Oliver Oliveros, Carl Mattsson, Rasmus Hammargren och Joel Gustafsson.

Carl Odell ut - Gustav Lindquist in 71 min
Nicklas Mattsson ut - Carl Mattsson in 83 min
Joel Jakobsson ut - Rasmus Hammargren in 88 min

MATCHKOMMENTARER
Trettonde raka matchen utan förlust och sjätte raka segern kom mot Lindeborgs FF. Nicklas Mattsson var tillbaka från avstängning och Christian Ahlström var åter i truppen efter skada. Även Oliver Oliveros och Rasmus Hammargren återkom i truppen. Johan Hellström flyttades upp som forward och Patrik Lippe tog Johans plats som vänsterytter. Nu måste snart Patrik Lippe spelat på samtliga platser i laget förutom målvakt och forward? I matchens 5:e minut spelar Mathias Roos en boll på djupet där Johan Hellström tar emot men vinkeln blir dålig och avslutet tar i burgaveln. I den 12:e minuten slår Johan Hellström en hörna mot första stolpen där Vasko Mitrovic skjuter direkt men bollen rensas bort från mållinjen av en Lindeborgförsvarare. I den 23:e minuten slår Patrik Lippe en lång boll upp mopt Vasko Mitrovic som kommer 1 mot 1 och Vasko får iväg ett avslut som målvakten räddar till hörna. Hörnan slås in och bollen går ut till höger utanför straffområdet. Gustav Lindquist samlar upp och slår ett väl avvägt inlägg mot straffpunkten där Nicklas Mattsson vräker sig fram och nickar via målvakten bollen i mål till 1-0. Detta var Nicklas 1:a seriemål i år. I den 31:a minuten kontrar ÖT Smygehuk snabbt och Vasko Mitrovic kommer fram på vänsterkanten. Vasko slår ett inlägg mot bortre stolpen där Carl Odell skjuter direkt men bollen tar i burgaveln. Riktigt nära där. Första halvlek slutar 1-0 där Lindeborg haft mest boll. I paus går Gustav Lindquist ut och in kommer Christian Ahlström. ÖT Smygehuk tar genast tag i taktpinnen i den andra halvleken. I den 50:e minuten skjuter Johan Hellström ett hårt pressat skott utanför straffområdet och oturligt nog är det Adam Norén som blockerar skottet. Det blir kalabalik i Lindeborgs straffområde och Adam är nära att toffla in 2-0 men Lindeborg kan rensa. I den 51:a minuten kommer Carl Odell fram på högerkanten och spelar vidare till en överlappande André Andersson. André slår ett bra inlägg mot bortre stolpen där Patrik Lippe dyker upp och skjuter på volley men bollen går över målet. Efter 57 minuter byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Oliver Oliveros. I den 65:e minuten har Lindeborg ett friläge men ensam med Philip Borgström skjuter man utanför. I den 71:a minuten byts Carl Odell ut och in kommer Gustav Lindquist igen. I den 78:e minuten dribblar Gustav Lindquist på högerkanten och tar sig förbi två motståndare. Gustav spelar in bollen i straffområdet där Oliver Oliveros skjuter direkt men bollen touchar en försvarare och målvakten lyckas rädda. I den 83:e minuten byts Nicklas Mattsson ut och in kommer Carl Mattsson. I den 87:e minuten spelar André Andersson upp bollen till Gustav Lindquist vid mittlinjen. Gustav lägger en passning på djupet och Oliver Oliveros rusar ifrån försvararna och kommer fri mot målvakten från högerkanten. Oliver skjuter mot bortre och bollen borrar sig upp i krysset fram till 2-0. Detta var Olivers 7:e seriemål i år. I den 88:e minuten byts Joel Jakobsson ut och in kommer Rasmus Hammargren. I den 90:e minuten åker Lindeborg på en utvisning när en försvarare får sitt andra gula kort efter ett livtag på Oliver Oliveros. Det hade garanterat blivit poäng i brottning! Matchen slutar med en skön 2-0 seger. Behar spelade 0-0 mot Pelister och samtidigt förlorade Vellinge IF med 2-3 mot Vellinge FF. ÖT Smygehuk ligger numera överst i tabellen, 2 poäng före Behar och 5 poäng före Vellinge IF på tredjeplatsen. I nästa match väntar Lilla Torg FF på lördagen den 26:e september klockan 14:00 på Mariedals IP.